OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

SPRÁVCA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Súhlasom so spracovaním osobných údajov povoľuje dotknutá osoba správcovi Martin Gašperan – Mountanica, so sídlom Študentská 15, Zvolen 960 01, IČO: 47520396 , zapísaného vo verejnom živnostenskom registri, ktorý vedie Okresný úrad Zvolen, číslo živnostenského registra: 630-14998 (Ďalej len „Správca“), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“) spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby:

  • meno a priezvisko
  • názov spoločnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefónne číslo

 

 

SPRACOVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Súhlasom so spracovaním osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas so spracovaním vyššie uvedených údajov. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad zaslaním emailu Správcovy.

Meno, priezvisko, názov spoločnosti, adresa, telefónne číslo a e-mail je nutné spracovať za účelom obchodnej činnosti s poskytovateľom údajov. Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu neurčitú.

  • spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom.
  • inému spracovateľovi sa údaje neposkytujú

 

 

PRÁVA NA OPRAVU A PRÍSTUP K OSOBNÝM ÚDAJOM

Prosím vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov má dotknutá osoba právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť,
  • vyžiadať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • vyžiadať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás výpis týchto údajov a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov je možné obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Nastavenia ochrany osobných údajov
Pri používaní našich webových stránok používame súbory cookie na vylepšenie vašeho užívateľského komfortu. Ak využívate naše služby prostredníctvom prehliadača, môžete pomocou nastavení webového prehliadača obmedziť, zablokovať alebo odstrániť súbory cookie. Používame tiež obsah a skripty od tretích strán, ktoré môžu používať sledovacie technológie. Nižšie môžete selektívne poskytnúť svoj (ne)súhlas, aby ste takémuto sledovaniu tretej strany mohli povoliť. Úplné informácie o súboroch cookie, ktoré používame, o údajoch, ktoré zhromažďujeme, a o spôsobe ich spracovania, nájdete na našej stránke Zásady ochrany osobných údajov
Youtube
Súhlas so zobrazením obsahu od - Youtube
Vimeo
Súhlas so zobrazením obsahu od - Vimeo
Google Maps
Súhlas so zobrazením obsahu od - Google